2012. február 15., szerda

Havon való haladás, léptegető nélkül

Mert van ilyen, bármennyire is hihetetlen a TESB-fanok számára.
Tóni
barátunktól kaptuk a tippet: nézzük meg, mit ajánl "7 elképesztő szánkó" címszó alatt a Hütte-blog.

A webnapló téliesített cikke bevezetője szerint "Han Solo űrhajójától a házilag barkácsolt rakétameghajtásig" mutat be érdekes hegyoldali megoldásokat, de valljuk be, bennünket (itt) csak kettő érdekel a hétből; na jó, max három. Utóbbihoz kell némi képzelőerő.

Kezdjük is ezzel: mert ugye ki látja bele az alábbi ábrába a Bespint? Na, persze, minden hithű Star Wars-rajongó, minek is kételkedtem. Természetesen a felhővárosi kétkabinos légijárművekre asszociálunk a dupla lesikló alkalmatosság láttán.


Ami a további két képet, illetve járgányt illeti, azokban nincs semmi rejtély: gyárilag úgy készültek, hogy a Csillagok háborúja megfelelő közlekedési eszközeit imitálják. "Gyárilag", ez egyikük esetében azért erős túlzás, merthogy fusi cuccról van szó, mint a lejjebb található fotó tanúsítja. No, azért mindnyájan elfogadnánk otthonra nem csak a Millennium Ródlit, de a háziXszárnyút is, nemde?(A középső termékhez egy bónusz: csukabbás szóvicc az ajánló reklámszövegből; fenti linken megtalálható.)