2012. május 9., szerda

Azonosítsa magát!

Én nem azonosítottam a témát, sem az apropót. Jelen sorok írója bevallja, fogalma sincs, tulajdonképpen mit is promótál a starwarsidentities.com weboldal. E pillanatban nem is érdekes.
Ami érdekes: a megkapó képek, és a projectet felvezető videóklip.
Ezek önmagukban is elég érdekességet és borzongást jelentenek a tőről metszett rajongó számára!
Akit pedig mégis izgat - vagyis a látvány felkelti a kíváncsiságát -, mi a csuda ez az egész, bátran nézzen utána maga: itt.

Azért olyan sokat nem kell találgatni: nyilván egy kiállításról van szó. Hasonló, mint a 2007-ben Londonban is járt Smithonian Institute-os, amelyet alkalmuk volt látni azoknak is, akik a Celebration Europe miatt a brit fővárosba látogattak. Csak egy az új tárlat bizonyára annál is szuperebb lesz.

Az említett videóajánlóról egyébként (forrásunk) az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének Facebook-oldala azt írta:
"Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de a csapatot még mindig kirázza a hideg ettől a képi-hangi összhatástól. Kicsit olyan, hogy kb. erre gondoltunk egy röpke pillanatban, mikor kicsik voltunk, és valaki azt mondta, hogy 'Csillagok háborúja'..."
Íme:



(Hogy ezek a grafikai alakzatok a képen a Rorschach-teszt ábráira avagy a Mandelbrot-halmazokra akarnak-e inkább emlékeztetni, ki-ki döntse el maga. Akinek pedig kevésbé ismerősek ezek a fogalmak, nézzen utána - érdemes!)